Neem contact op

Gebruik het formulier rechts om contact op te nemen.

Wil je je inschrijven voor een (proef)les, gebruik dan het inschrijfformulier op de pagina 'lessen'.

Wil je een offerte voor een arrangement, gebruik dan het formulier op de pagina 'arrangementen en meer'.

Get in touch

Use the form on the right to get in touch..

 

 

Naam
Naam

276 Pieter Vlamingstraat
Amsterdam, NH, 1093 DK
Netherlands

Gitaarlessen, ensemble-workshops, muziektheorie en meer!

Jeroen Bohan-4782.jpg

Home

Over muziekdocent en arrangeur Jeroen Bohan.

Intro

Welkom op mijn site! Je vindt hier informatie over verschillende muzieklessen en workshops. Ook kun je arrangementen bestellen of kopen in de shop. Wil je meer weten klik dan op de envelop in de rechterbovenhoek. Wil je je inschrijven voor een (proef)les gebruik dan het formulier op de pagina 'lessen'. Voor een offerte voor een arrangement is er het formulier op de pagina 'arrangementen en meer'.

 

Over mij

Al vroeg kwam ik in aanraking met klassieke muziek. Gefascineerd door harmonieën koos ik voor de gitaar - eerst akoestisch, later elektrisch. Pop, jazz en Braziliaanse muziek heb ik later verkend. In de jaren '90 studeerde ik gitaar en arrangeren aan het Amsterdams Conservatorium, afdeling Jazz en Lichte Muziek.    

Tegenwoordig componeer en arrangeer ik, en geef ik muzieklessen. Naast mijn eigen lesactiviteiten geef ik les op muziekschool Djam, als docent gitaar, harmonieleer, ritmiek, solfège, en improvisatie. Ook verzorg ik er de modules big-band, luisteren naar jazz, jazzgeschiedenis en solo-practicum.                                                                                                                                                                                    

Het is nooit alleen de gitaar geweest die mijn focus had. Een groovende baslijn, een weldadig piano-akkoord,  een lyrische sax-solo: ik vind het allemaal minstens even mooi en inspirerend. Daarom werk ik graag met verschillende instrumenten. Dit heeft zich onder andere geuit in het ontwikkelen van de ensemble-workshops.